Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. TUNA Sarımsaklı Şampuan

Saç dökülmesi hepimizin bazen başına gelebilen saç ve saç derisi sorunlarından biri. DR.C.TUNA Sarımsaklı Canlandırıcı Şampuan saçlarınızı besleyerek koparak dökülmelere karşı çok iyi ve etkili bir çözüm sunuyor.

Saçlarınızı onarır

Sarımsak özü ve Capixyl içeren zenginleştirilmiş formülü ile saçlarınızı bezliyor ve saç tellerinizdeki hasara uğramış bölgeleri onararak güçlü hale getiriyor.

Güçlü ve parlak saçlara kavuşun

DR.C.TUNA Sarımsaklı Canlandırıcı Şampuan içerdiği sarımsak ekstratı ile saç derinizdeki zararlı toksinlerin atılmasını sağlıyor, böylece saç kökleri daha rahat besleniyor, saçlarınız daha güçlü ve parlak oluyor.

Saç derisi sorunlarınıza da çözüm

İçerdiği sarımsağın antibiyotik etkisi saçlarınıza da yansıyor. Böylece sağlıklı saç derisi ile saç dökülmeleriniz en aza inerek sağlıklı saçlara kavuşuyorsunuz.

Saçlarınız için bir yenileyici

DR.C.TUNA Sarımsaklı Canlandırıcı Şampuan saç köklerini uyarıcı etkisi ile saç dökülmelerinin yanı sıra yeniden saç oluşumunu da tetikleyerek zayıflamış saçlarınızın yeniden uzamasına yardımcı oluyor.

İçerdiği sarımsak nedeni ile tedirgin yaklaşılan ürünün sandığınız gibi sarımsak kokusu yok. Bu nedenle korkmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Ğaynali

Çocuklar için uygunmudur?

29 Ocak 2020 Çarşamba 19:59