Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. Tuna Farmasi Çay Ağacı Balmı İncelemesi

İşte sizlere bir mükemmel ürün daha; Farmasi Çay Ağacı Balmı. Minik bir kap içerisinde yoğun bir şekilde bulunan bu balm ile uçuklarda, minik yaralarda ve nemlendirilmesi gereken bölgelerde severek kullanacaksınız.

Özellikle çay ağacı bitkisinin antiseptik ve yara iyileştirici özellikleri çok sevilmektedir. Benimde mutlaka yanımda taşıdığım bir üründür. Bir kesik yada bir yaralanmada direk onu sürerim. Böylelikle yara hemen mikroplardan arınmış olur ve hızlı iyileşir.

Çay ağacı balmı; çay ağacı yağı kreminin çok daha yoğun bir formudur. Elinizde ufak tefek yaralar varsa devamlı o bölgeye bu balmı sürün. Yakın zamanda orası yenilenecek ve temizlenecektir. Yada uçuk çıkmış yada çıkma üzere hemen o bölgeye uygulayın. Aynı zamanda grip veya nezleyken burnunuza sürdüğünüzde yara olmasının önüne geçebilirsiniz.

Farmasi çay ağacı balmı dilediğiniz zaman dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir üründür.. Bir keresinde elim kesilmişti ve kanama başlamıştı. Bir türlü kanamayı durduramamıştım. Sonra çay ağacı balmını sürdüm ve kanama kesildi. Kanayan yere göre tampon etkisi de yapabilecek bir ürün. Mutlaka ecza dolabınızda veya yanınızda bulundurulması gereken ürünlerin listesine çay ağacı balmını da ekliyorum.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Nilgün Turan

Yanigida iyi gelirmi Yıldırım ekip Filiz Korkmaz

05 Mayıs 2021 Çarşamba 15:45