Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

OXI CLEAN Toz Leke Çıkarıcı Ürün İncelemesi

OXI CLEAN Toz Leke Çıkarıcı Ürün İncelemesi

Farmasi'nin yeni ürünlerinden biri olan Mr. Wipes Performance OXI CLEAN Toz Leke Çıkarıcı ile lekelerle mücadele etmek artık çok kolay. Oksijenin derin temizleme gücü ile rahatsız olduğunuz tüm kirleri derinlemesine temizleyebilecek ve lekelerle adeta savaşacaksınız.

​​​​​

Kullanım Alanları

​​​​Mr. Wipes Oxi Clean leke çıkarıcının formülünün çok kuvvetli olmasının yanı sıra temizleme alanı da beklenilenin üzerindedir. Oxi Clean, tüm kumaş yüzeylerde, kıyafetlerde, perdedeler, halılarda, koltuklarda, araç içi temizliğinde, mutfak bezlerinde, aspiratörlerde ve hatta çaydanlıklarda bile rahatlıkla kullanılabilen çok amaçlı bir temizleyicidir. Ayrıca yağ ve kireç lekeleri için de oldukça uygun olup çamaşır makinesi ile kullanıldığında makinenizi kireçten arındıracaktır.

Kıyafetlerle Kullanımı


Özel formülüyle kıyafetlerdeki en zor lekeleri bile derinlemesine temizleyen Oxi Clean leke çıkarıcının çamaşır makinesi ile ve suya bastırarak iki farklı kullanımı vardır. 
Çamaşır makinenizde ön yıkama modunda kullanırken, ürünün içindeki ölçek ile 1 ölçek toz leke çıkarıcınızı makinenizin ön yıkama bölümüne ekleyin. Kullandığınız deterjanı da makinenizin deterjan bölümüne ekleyin. Makinenizi rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Normal yıkama modunda ise makinenizin deterjan bölümüne deterjanınızı normal ölçüde ekleyin. Ardından Oxi Clean toz leke çıkarıcınızı da aynı bölüme 1 ölçek ekleyin. Makinenizi rahatlıkla çalıştırabilir ve kirden arınmış kıyafetlere kavuşabilirsiniz. Ayrıca Oxi Clean leke çıkarıcı düşük sıcaklıkta bile hijyen sağlayacağından dilediğiniz sıcaklıkta makinenizi çalıştırabilirsiniz. Ürün zararlı kimyasallar olmadan lekeleri derinlemesine temizlerken aynı zamanda makinenizi de kirece karşı etkili bir şekilde koruyacaktır. 
Ürünü suya bastırarak kullanım yapacaksanız yine ürünün kendi ölçeği ile 1 ölçek tozu yeterli büyüklükteki bir leğene boşaltın. 4 litre sıcak su ile (40 °C) ürünü karıştırın. Eğer ürünü beyaz çamaşırlar için kullanacaksınız en fazla 6 saat, renkli çamaşırlar için kullanacaksanız en fazla 1 saat bekleyecek şekilde çamaşırları karışımınızda bekletin. İnatçı lekeler için ürünü 1 ölçek yerine 2 ölçek kullanabilirsiniz. 
Mr Wipes Oxi Clean toz leke temizleyici kahve ve çay lekesi, meyve suyu lekesi, çimen lekesi gibi en zor lekeleri çıkartmak için özel formülle üretilmiştir. 

Kıyafetlerin ömrü nasıl uzar? 

- Satın aldığınız kıyafetlerin ömrünü uzatmak için ilk olarak aldığınız kıyafetin etiketini dikkatlice inceleyin. Etiketteki kullanma talimatlarına uyarak kıyafetinizi kullanın ve yıkayın. 
- Satın aldığınız kıyafeti doğru makine ile doğru programda yıkayın. Böylece doğru bir yıkama yapmış olacaksınız. 
- Doğru deterjan kullanımı da kıyafetleri uzun kullanmada çok önemlidir. Doğru deterjan ile kıyafetlerinizin renklerinin solmasını önleyecek ve kıyafetlerinizi canlı renklerle daha uzun süre kullanabileceksiniz. 
- Kıyafetlerinizi düzenli ve temiz kullanıp, dolabınıza düzenli yerleştirdiğinizde ömrü daha da uzayacaktır. 
-Kullanmadığınız kıyafetleri paylaşarak veya satarak kıyafetlerinizin ömrünü çok daha uzun tutabilirsiniz. 
Böylece kıyafetlerinizin dayanıklılığı artarak ömrü uzayacak, doğru yıkama ile su tüketimi azalacak ve kıyafetler yıpranana kadar düzenli kullanım olursa, atık oluşumunun azalmasına etki edecektir.

Ürünü %30 indirimli fiyata satın almak için 0549 800 17 43 numarası ile Zerrin Yıldırım Ekibi'ne üye olabilirsiniz. 

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.