Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Girişimci

GİRİŞİMCİ:  Kayıt olup Farmasi Yönetmeliğini onaylayan ve Farmasi tarafından kaydı onaylanan kişidir.
Girişimcinin seviyesine göre prim alması için her ay 140 TL puan sipariş girişi yapılmalıdır.

*140 TL puan enflasyon artışına göre revize edilir.
Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 500 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %3 prim grubuna girerler.
Bir kampanya ayı içerisinde kişisel ve/veya grubu ile minimum 1500 TL PUAN’lık alışveriş yapanlar %6 prim grubuna girerler.

Farmasi üyelik ve kayıt işleminden sonra ilk ünvanınız Farmasi girişimcisi olur. Farmasi kalitesini yaşamak ve gelir elde etmek üzere Farmasi üyelik ve kayıt işlemini yapmak için buraya tıklayarak Farmasi üyelik ve kayıt formunu doldurabilirsiniz. Size daha hızlı dönüş yapabilmemiz için telefon numaranızı doğru girdiğinizden emin olun. Birkaç saat içinde size geri dönüş sağlanacak ve aklınızdaki tüm sorular için bilgi verilecektir.

Size geri dönüş sağlandıktan sonra hızlı bir şekilde üyeliğiniz oluşturulur ve girişimci olarak ilk Farmasi Siparişinizi vermeye hazır hale gelirsiniz. 

Başlangıç Kariyer Planı

 Bu yazımızda 5 alt üye ile nasıl kariyer yapılır onu açıklıyoruz (Size doğrudan bağlı üyeler için).

Bu kariyer planına göre amacımız bir altımızdaki birinci nesil üyemizin %3 seviyesine gelmelerini hedeflemektir. Prim sistemi birinci neslimizin Grup TL Puanına göre hesaplanmaktadır. Yani birinci neslimiz ve onların eklediği bütün üyelerin yaptığı satış, birinci nesil üyemizin Grup TL puanını oluşturur.

Örneğimizi aşağıdaki tablomuza göre açıklayalım;

Farmasi Kazanç Planı

Eklediğimiz 5 üyenin her birinin %3 seviyesine, yani kişi başı Grup TL puanlarının ortalama 1200 TL olduğunu varsayalım.

1.200 TL puan x 5 (Üye) = 6.000 TL puan + Kişisel 200 TL puan = Grup TL puanımız 6.200 TL puan olur ve biz %12 seviyesine geliriz.

Prim sistemi hesaplanırken ham TL puan ele alınır. Yani %18 KDV düşülerek. %18 KDV düşülmüş hali ve seviye farkı ile prim sistemine göre bizim net kazancımız 480 TL‘dir. Ayrıca prim dağıtılırken vergi olarak %20 stopaj da kesilmektedir. Böylelikle elimize geçecek net kazanç tam olarak en düşük 384 TLolacaktır.

Birinci nesil üye sayımızı bu sisteme göre 10’a artırdığımız zaman Grup TL puanımız 12.200 TL olur ve seviyemiz %15‘e yükselir. Böylelikle en düşük net kazancımız 995 TL olur.

10 birinci nesil üyeye ulaştıktan sonra bunların 5’i %9 seviyesine ulaştığında, yani Grup TL puanları kişi başı 3.000 TL olduğunda bizim Grup TL Puanımız 21.200 TL olur ve Müdür seviyesine ulaşırız. Bu seviyede ise kazanacağımız en düşük net prim 2.400 TL olur. Ayrıca fatura kesebiliyor, vergi mükellefi iseniz kesilecek olan 600 TL stopaj kesintisini de alarak kazancınızı 3.000 TL yapabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Sunay

Üye eklemek istiyorum nasıl yapıcam

26 Mayıs 2019 Pazar 09:28

açıklama gayet iyi

açıklama gayet iyi

11 Haziran 2019 Salı 13:31