Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Mr. Wipes Çok Amaçlı Temizleyici

Mr. Wipes Çok Amaçlı Temizleyici, evinizde birçok alanda temizlik ihtiyacınızı karşılayabilecek mükemmel çok yönlü temizleyici bir üründür. Böylece sizi her işlem için farklı temizlik ürünü satın almak derdinden ve temizlik malzemesi kalabalığından kurtarır.

Kimyasallar içermez

 Mr. Wipes Çok Amaçlı Temizleyici, birçok temizlik ürününün aksine kimyasal madde içermediğinden vücudunuza zarar verebilecek tüm yabancı maddelerden korunmanızı sağlar.

Çamaşırlarınız tertemiz

Farmasi çok amaçlı temizleyiciyi mutfağınızda, banyoda ve evinizin genel temizliğinde kullanabildiğiniz gibi, çamaşır ve bulaşıkta da üstün performansına hayran kalacaksınız.

Doğa dostu bir üründür

Farmasi Çok Amaçlı Temizleyici, doğada hızlıca ve kolayca çözüldüğünden sadece vücudunuz için değil aynı zamanda doğa için de dost bir üründür.

Otomobilinizi de temizleyebilirsiniz

Evinizin her yerinde kullanabileceğiniz gibi otomobilinizin temizliğinde de Mr. Wipes Çok Amaçlı Temizleyiciyi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

 

Kimyasallardan uzak durun

Mr. Wipes Çok Amaçlı Temizleyici ile zorlanmadan tüm lekelerden kurtulun, eviniz sağlıkla pırıl pırıl temizlensin, hem çeşit çeşit ürünler kullanmak zorunda kalmayın hem de kimyasalları evinize sokmayın.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.