Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

ASKIYA DÜŞMEK NEDİR ?

ASKIYA DÜŞMEK NEDİR ?

Farmasi‘ye yeni kayıt olan bir girisimci 60 gün süre içinde hiç bir şekilde sipariş vermez ise Üyelikleri askıya düşer,lâkin üyelikleri silinmez.

Farmasi'ye kayıt olmuş son siparişinden sonra 6 ay hiç bir şekilde sipariş girmez ise yine üyelikleri askıya düşer, sistemde üyelikleri silinmez.

Üyeliklerinizi sildirmek istiyorsanız www.farmasiint.com bilgi destek sayfasından yada 0216430199 müşteri hizmetlerini arayarak üyelik kayıtlarını sildirebilirler.

 Farmasi girişimcisi hesabını aktif etmek istedikleri zaman kendi başlarına bu işlemi gerçekleştiremezler. Askıdan alma işlemini aktif olan üst sponsorları gerçekleştirebilir.

Sizlerde aşağıdaki yazımızı okuyarak alt ekipleri nizi askıdan alma işlemi yapabilirsiniz.

Bu Askıdan alma işlemini yapamayan arkadaşlarımız için isimlerini yazacağımız sponsorlara whatsup üzerinden ulaşabilirler.

Hemen kendinizi askıdan aldırmak istiyorsanız aşağıdaki whatsup linkine yazmanız yeterlidir.

https://api.whatsapp.com/send?phone=905464650645

 

Şimdi sizlere Farmasi girişimcisinin nasıl askıdan alınacağını öğretmek istiyoruz.

Girişimciyi askıdan almak için ilk önce sistemimize giriş yapıyoruz. Sol tarafta bulunan Askıdan Al butonuna basıyoruz ve sağda açılacak olan Askıdan Alma İşlemleri menüsünde askıdan alınacak üyenin Girişimci Kodunu veya TC Kimlik numarasını ve Şifresini yazıp Girişimci Bilgilerini getir diyoruz.

Eğer şifresini hatırlamıyor ise www.farmasiint.com resmi web sitesinden Şifremi Unuttum butonunu kullanarak telefonuna şifresini gönderebilirsiniz. Eğer telefon numarası değişmiş ise 02164301999

Farmasi Müşteri Temsilcisi numarasını arayarak düzenlemeleri yapabilir ve şifreyi yeni numaraya gönderebilirsiniz.

TC no ve şifreyi girdikten sonra aşağıdaki önümüze aşağıdaki form gelecektir. Burada bir güvenlik önlemi vardır. Onay Kodunu Gönder‘e bastığımız zaman askıdan alınacak kişinin Farmasi’ye kayıtlı cep telefonuna bir şifre gidecektir. Gelen şifreyi Onay Kodu bölümüne yazın ve formdaki diğer seçenekleri ayarlayın. Girişimciyi kendinize ekleyecekseniz kendinizi, alt ekibinizden birine ekleyecekseniz ekip listenizden kişiyi seçmeniz gerekmektedir.

İşlemlerinizi son bir kez daha kontrol ettikten sonra “Girişimciyi Askıdan Al” butonuna basın ve askıdan alma işleminizi bitirin.

Bu yazımızı okuduysanız farmasi girişim ekibinin bir üyesi olacaksınız ve en iyi sistemi bilen sponsorlar ile çalışmış olacaksınız.

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Seyfi

Merhaba

04 Aralık 2019 Çarşamba 17:00

Esma

Merhaba farmasi grubu

18 Ocak 2020 Cumartesi 12:03

Seher

Üyeliğimin aktifleştirilmesi be numara değiştirilmesi

04 Nisan 2020 Cumartesi 22:03

TÜLİN ÖZTÜRK

Iyi geceler

13 Nisan 2020 Pazartesi 22:58

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkürler Tülin Hanım

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:17