Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

NUTRİPLUS SMART FORM ÇAYI

NUTRİPLUS SMART FORM ÇAYI

NUTRİPLUS SMART FORM ÇAYI

İçeriğinde; yeşil çay,funda otu, biberiye, tarçın,rezene, limon kabuğu, kiraz sapı, limon aroması bulunan smart form çayı ile hem formunuzu korunuyun hem de rahatlatıcı etkisini hissedin.

 

. Antioksidan içeriğe sahip vitamin ve mineralleri nedeniyle smart form çayı vücudun toksinlerden arınmasını sağlar ve metabolizmayı hızlandırır. Harcanan kalorinin arttırılmasına destek olan form çayı kilo vermeye yardımcı olur.

Düzenli olarak kullanılan smart form çayı sindirim sistemini düzenleyerek bağırsak hareketlerini arttırır ve kabızlığı önler. Ödem attırır. Hazımsızlık, şişkinlik ve gaz problemlerini ortadan kaldırır.

. Tokluk hissi sağlayarak kalori alımının önüne geçer ve diyet programını destekler.

. İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir vücudu ve hastalıklara karşı vücudu korur. Canlılık ve zindelik vererek gün boyu enerjik olunmasına yardımcı olur.

. Kan şekerini düzenleyerek insülin direnci oluşmasını engeller.

Asıl amacı zayıflamaya destek olmak olan smart form çayı, yağ yakımını hızlandırmasının yanı sıra vücuda farklı yararları ile de dikkat çeker. İçeriğinde yer alan vitamin ve mineraller vücuttaki metabolik olaylar sonucu oluşan serbest radikallerin vücuttan atımına yardımcı olur.

Kan dolaşımını hızlandırarak hücrelere daha fazla besin ve oksijen gitmesini sağlar. Özellikle cilt hücrelerine giden oksijen miktarının artması ciltte oluşan sivilce ve akne gelişimini durdurur. Cilde parlaklık ve canlılık verir. Cildin daha pürüzsüz olmasını sağlar ve yaşlanma etkilerini geciktirir.

Çinko, selenyum gibi mineral içeriğine sahip olan smart form çayı saçların dökülmesini önler ve canlılık verir. Saç diplerinin beslenmesini sağlayarak saçların daha çabuk uzamasına yardımcı olur.

  İltihap önleyici antioksidan bileşen içeriği vücutta oluşan iltihaplanmalarla mücadele etmeye yardımcı olur.

 Ağız ve diş sağlığının korunmasında faydaları olan smart  form çayı düzenli kullanıldığında ağızdaki patojen bakterilerin yok edilmesini sağlayarak ağız kokusunu ve diş çürüklerini önler.

 

NASIL KULLANILIR?

Dilerseniz çaydanlığınızın demlik kısmında üzerine kaynar su ilave ederek ya da “ French Press” demleme aparatında 5-8 dakika bekleterek demleyip servis edebilirsiniz.

Bir fincan sıcak su için bir çay kaşığı yeterlidir.

Günlük en fazla üç fincan aç karnına sabah öğle ve akşam vakitlerinde içilmesi tavsiye edilir.

Hamilelerin emziren annelerin düzenli ilaç kullanan kişilerin mate çayını kullanmadan önce onay almaları tavsiye edilir.

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Farmasimguleser

Günde kaç fincan oneriyorsunuz bide acmi tokmu içilmeli ne kadar ölçüde hazırlanmalı teşekkürler

08 Kasım 2019 Cuma 09:56

Yıldız

Ben aldım ama günde en fazla kaç bardak tüketebilirim

13 Aralık 2019 Cuma 10:44

Hülya

Bu çayı nasıl kullanacağim yemeklerden öncemi bilgi verebilirmisiniz?

13 Aralık 2019 Cuma 12:20

Pınar

Bu cayı emziren anneler kullana bilirmi

30 Aralık 2019 Pazartesi 12:20

Zeynep

Acaba bu form cayini gunde kac fincan icebilirum

17 Nisan 2020 Cuma 18:43

Farmasi Girişim Ekibi

Blog yazımızda mevcut öneriler.

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:16

Nalan

Gerçekten ilginçsiniz ,hiç mi okumuyorsunuz yukarıdaki bilgileri.Günde 3 fincana kadar sabah,öğle , akşam aç karnına içilir yazmışlar.Keske zahmet edip okusanız.

24 Nisan 2022 Pazar 19:49