Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

SADECE YENİ ÜYELERE ÖZEL AVANTAJLAR

SADECE YENİ ÜYELERE ÖZEL AVANTAJLAR

                                 FARMASİ ÜYELİK ve AVANTAJLAR   

Farmasi firması ile çalışmaya karar verdiniz Yeni Üye oldunuz. Öncelikle sizi tebrik ederiz artık bir Türk firması ile doğrudan satış sektörüne adım atmış oluyorsunuz. Şimdi yanınızda sizi bu işle tanıştıran bir Sponsorunuz ve direkt fabrikadan ürünlerinizi alabileceğiniz bir türk firması var. E – ticaret firmalarına verilen GÜVEN DAMGASI alan ilk kişisel kozmetik ve bakım firması kişisel marketiniz FARMASİ. Kendinizin ve ailenizin ihtiyaçlarını Farmasi ürünlerini sepetinize atarak sipariş verebilirsiniz.

 %30 kozmetik ürünlerinde % 40 Dr. Cevdet Tuna ürünlerinde katalog fiyatının haricinde geliş fiyatlarıyla indirimli alacaksınız. İsterseniz alışveriş yaptığınız ürünleri çevrenize katalog fiyatlarıyla satış yaparak bir kazanç daha elde etmiş olursunuz. Şunu unutmayın Satış yapma zorunluluğunuz bulunmamaktadır böyle bir dayatma farmaside söz konusu değildir. İsterseniz liderlik yöneticilik vasıflarınız var ise bir diğer kazanç sistemi olan ekip kurarak yeni üyeler ekleyerek prim kazanma şansını da elde etmek isteyebilirsiniz. Bu prim konusunu primler yazımızda okuyabilirsiniz. Peki, üye olarak indirimli ürün almaya hak kazandık bitti mi tabiki hayır sizleri bekleyen avantajlar daha yeni başlıyor.

Sadece ilk alışveriş yaptığınızda Başlangıç setlerinden birini seçme hakkınız var. Bu özel paketleri çok özel bir fiyatla 69,99 TL ye bir kere almaya hak kazanacaksınız. Şunu unutmayın bu paketlerden birini seçmeyi unuttunuz ve sonraki siparişimde veririm dediğiniz an bu hakkınızı kaybetmiş oluyorsunuz.

Sizlere tavsiyemiz bu çok özel ürünleri olan başlangıç paketlerinden birini seçmenizdir. Almama hakkına sahip olup sadece ihtiyaçlarınızı sipariş edebilirsiniz.

Siz üyelerimize bir hatırlatma daha yapmak istiyoruz. Yeni üye oldunuz ve özel sebeplerden ya da iş yoğunluğunuzdan hiç sipariş vermediniz 60 gün sonra askıya düştünüz ya da yeni oldunuz bir kere sipariş girdiniz 180 gün hiç sipariş girmediniz yine askıya düşmüş oluyorsunuz. Sponsorunuz ile görüşerek sizi askıdan alma işlemi yaparak tekrar sisteme dâhil olduğunuzda yine siz Yeni Üye olarak sisteme başlıyorsunuz.

                  1-Başlangıç Setleri

                 2- Hoş geldin paketleri 1-2-3 AY

                 3-Teşvik hediyeleri

 

         1-BAŞLANGIÇ SETLERİ: Bu paketleri sadece yeni üye olanlar ilk siparişinde alabiliyor. Yeni üyelere özel fiyatı 69,99 TL dir, ayrıca paketi alanlar kargo ücreti ödemeyecek tir.

4 adet başlangıç seti var, bunların içerikleri şöyledir.

 

        Kişisel Bakım Seti :    -Aynı Sefa Yağı Sabunu

                                               -Çok amaçlı deterjan

                                               -Biberli masaj jeli

                                               -Sarımsaklı şampuan

                                               -Misvaklı beyazlatıcı diş macunu

                                               -Siyah maske

                                               -BB Krem

                                               -Ruj

                                               -Katalog ve numune(ücretsiz)

                                              -Özel mıknatıslı kutusu içinde gelecektir.

       Renkli Kozmetik Seti:  -Makyaj Temizleme Mendili

                                                 -Likit Mat Ruj

                                                 -Göz Kalemi

                                                 -BB Krem

                                                 -Maskara

                                                 -Allık

                                                 -Oje

                                                 -Katalog ve Numune(ücretsiz)

                                                -Özel mıknatıslı kutusu içinde gelecektir.

     Temizlik Başlangıç Seti: -Çay Ağacı Sıvı Sabunu

                                                -Çay Ağacı Yağı Sabunu

                                                -Çok Amaçlı Deterjan

                                                -Anti bakteriyel El Jeli

                                                -Temizleme Mendili

                                                -Sihirli Sünger

                                                -El Kremi

                                                -Gül Suyu

                                                -Katalog ve Numune(ücretsiz)

 

      Erkek Başlangıç Seti:   -Tıraş Sonrası Losyonu

                                              -Yüz ve Göz Kremi

                                              -Misvaklı Diş Macunu

                                              -At Kestanesi

                                              -Parfüm

                                              -Şampuan

                                            -Katalog ve Numune(ücretsiz)

                                             -Özel Mıknatıslı Kutusunda           

 BAŞLANGIÇ SETLERİNDEN NASIL SİPARİŞ VEREBİLİRİM?

       Sadece başlangıç paketi almak istiyorsanız, TC ve şifrenizle FARMASİ sayfanızı açacaksınız sayfanın sol en üst köşesinde menü çubuğunu göreceksiniz ona tıkladığınızda hızlı satın al butonuna tıklayarak artık alışveriş sepetinizi oluşturabilirsiniz. Sepetinize rastgele bir ürün atın daha sonra sepete git dediğinizde paketleri sayfanın üst kısmında göreceksiniz. O bölümden istediğiniz paketi seçip sepetinize ekliye biliyorsunuz, daha sonra rastgele girdiğimiz ürünü isterseniz sepetten silip sadece başlangıç seti sepetinizde kalabilir, devam diyerek siparişinizi tamamlıya bilirsiniz.

Not: İlk siparişinizde Başlangıç seti aldığınız için kargo bedeli ödemeyeceksiniz. Farmasi de 110 TL altı siparişler de kargo bedeli çıkmaktadır. Siz başlangıç seti aldığınız için kargodan muafsınız. Bu sadece yeni üyelere özel ilk siparişlerinde geçerlidir.

2-HOŞGELDİN PAKETLERİ 1-2-3:Üye olduktan sonra ilk 3 ay ara vermeden arka arkaya 180 TL puan sipariş girdiğinizde bu paketlerden yararlanabiliyorsunuz.

      - 1. Ayınızda 180 TL puan sipariş girdiğinizde, Bianca Kadın Parfümü, hediye sepetinize otomatik olarak eklenecektir.

      - 2. Ayınızda 180 TL puan sipariş girdiğinizde, İki Kat Etkili At Kestanesi ve Sarımsaklı Şampuan hediye olarak gelecektir.

     - 3.Ayınızda 180 TL puan sipariş girdiğinizde, Glamorous Kadın Parfümü ve Theros Erkek Parfümü hediye olarak gelecektir.

Bazen şirketimizin stoklarıyla alakalı ürünü değiştirme hakkı bulunmaktadır. Ürünler değişiklik gösterebilir lütfen her Farmasi sayfanızı açtığınızda Farmasi duyurular bölümüne bakmanızı öneririz

 

 

3-TEŞVİK HEDİYELERİ: Her ay farmaside teşvik hediyeleri alma şansınız var. Ay içinde girmiş olduğunuz sipariş 275 TL puan olursa alışveriş sırasında açılan 2. Sayfada bu teşvik hediyelerini göreceksiniz ve ordan istediğinizi seçebiliyorsunuz. Aynı şekilde ay içinde girmiş olduğunuz sipariş 500 TL puan olduğunda sepetten sonraki açılan 2. Sayfada yine hediyenizi seçiyorsunuz.

Farmasi ürünleri 1 TL 1 puan olarak görünmektedir, lakin katalog tester ya da özel indirimli olan bazı ürünlere puan vermemektedir. Lütfen siparişlerinizde puan ile ödeyeceğiniz rakamlar farklılık gösterebilir hediye kazanmak için puan kısımları 275 ya da 500 TL yi geçmiş olması gerekmektedir.

 

 

Ay içerisinde birçok kez sipariş verebilirsiniz kampanya ayın son günü gece 12 ye kadar geçerli olup eksik puanınız var ise sipariş oluşturup bu hediyeleri kazanma şansınızı yitirmemenizi tavsiye ederiz.

      Bu şekilde ay boyunca vermiş olduğunuz siparişlerinizin yanında hediye kazanma şansınızda var.

Farmasi her ay çıkarttığı katalog ile teşvik hediyelerini ve fiyatlarını değiştiriyor Farmasi sayfanızda duyurular bölümünden teşvik hediyelerinizi takip edebilirsiniz

Yeni Üye oldunuz Başlangıç paketi almayı tercih etmediniz siparişinizde 110 tl puan altında çıktı ve kargo bedeli 10,99 tl çıkıyor.Farmasi yine burada üyelerimizin zarar etmemesi adına kargo sıfırlama ürünü olarak bir hediye yolluyor.Bu hediyeler de değişiklik gösterebiliyor.

Sevgili farmasi üyeleri farmasi üyeliğiniz gerçekleşip mobil uygulamadan giriş yapmak isterseniz Sponsor Elmas Müdür ZERRİN YILDIRIM olarak hazırlattığım uygulamayı indirip farmasi sayfanız farmasi girişimci girişi nden giriş yapabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=farmasigirisim.onnet.com.farmasigiriim&gl=TR

 

Farmasiye üye olup bu avantajlardan yararlanmak isterseniz aşağıya mesaj bırakabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Hayriye Yorulmaz

Yeni üye oldum çok mutluyum simbo nun ürünlerinden bana da hediye gelir inşallah teşekkürler farmasi

24 Haziran 2020 Çarşamba 19:43