Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Göz Kalemi

Farmasi göz kalemi yumuşak dokusu ve kolayca uygulanabilme özellikleri ile göz makyajınızın en önemli tamamlayıcılarından olan Farmasi Göz Kalemi uzun süre kalıcılık özelliği ile tercih sebebi olmakta.

Kolay kullanım sunar

Likit bir eyeliner gibi tek sürüşte keskin sonuç verebilen Farmasi göz kalemi yoğun bir yapıya sahiptir. Böylece kısa dokunuşlar ile göz makyajınızı rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

Kalıcı bir göz kalemi

Bir göz kaleminden beklenen en önemli özellikleri üzerinde barındırıyor. Kalıcılığı çok iyi, bulaşma sorunu yok ve akma sorunu yaşamıyorsunuz. Tüm gün ikide bir aynalara bakmak zorun kalmıyorsunuz, ürün sabitlenme performansı bekleneni veriyor.

Tüm testleri yapılmış helal sertifikalı ürün

Gözlerinizin sağlığına zarar vermeyecek şekilde tüm testleri yapılmış olan Farmasi göz kalemi hassas göz yapısına sahip olanların bile güvenerek kullanacağı bir makyaj malzemesi. Ayrıca Farmasi göz kalemi bu konuda hassas olanlar için helal sertifikasına sahip.

6 Renk seçeneği

Kalıcılığı 14 saate kadar sürebilen bu ürün 6 renk seçeneği ile sizlere sunulmakta. Farklı renk seçenekleri sayesinde makyajınızın renk ağırlığına göre dilediğiniz rengi kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.