Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi ile Market Alışveriş Kıyaslaması – Kaliteniz ve Kazancınız Artacak

Farmasi ile Market Alışveriş Kıyaslaması – Kaliteniz ve Kazancınız Artacak

Temel gıda hariç evinizin diğer ihtiyacını doğrudan fabrikadan, dikkatlice paketlenmiş bir şekilde üç iş günü içerisinde kapınıza gelmesini istemez misiniz? Tabi ki de istersiniz. Hem kaliteli hem de indirimli bir şekilde bunu sağlamanın yolu mevcut. Belki hiç duymadınız, belki de duydunuz ama umursamadınız. Bu yazımızda Farmasi‘nin ne kadar basit ve kazançlı bir imkan sunduğunu örneklerle inceleyeceğiz.

Kazançları kıyaslayabilmek için hemen bir liste hazırladım ve mahallemdeki süpermarkete gittim. Marketteki eşdeğer olabilecek ürünlerin fiyat karşılığını not aldım. Bu notları alırken hayatımda hiç Farmasi yokmuş gibi seçimler yaptım. Yani; marketten bir pahalı ürün, Farmasi’den de bir ucuz ürün kıyaslaması değil, birebir eşdeğer olabilecek ürün kıyaslaması yapmaya çalıştım. Yalnız marketten seçtiğim ürünlerin çoğunluğu kimyasal madde katkılı ürünlerdi. Çünkü istediğim ürünleri bulamadım. Bu sebeple markette popüler olan ürünlerden seçimlerimi yapmak zorunda kalmış oldum.

Kasım 2020 Fiyatlarına Göre Karşılaştırmam Şu Şekildedir

Ürün Eşdeğer Marka Farmasi Üye
Kahve 23 TL 20,71 TL
Saç Boyası 22 TL 23,07 TL
Şampuan 22 TL 22,85 TL
İkinci Şampuan 22 TL HEDİYE
Duş Jeli 18 TL 16,92 TL
Diş Macunu 14 TL 13,84 TL
Sıvı Sabun 10 TL HEDİYE
Kalıp Sabun 8 TL 10,76 TL
Roll-on 22 TL 13,84 TL
WC Temizleyici 22 TL 23,07 TL
Yağ Çözücü 23 TL 20,76 TL
Bulaşık Det. Mak. 55 TL 29,22 TL
Bulaşık Jeli Elde 14 TL 13,84 TL
El Kremi 18 TL HEDİYE
Yumuşatıcı 24 TL 20,76 TL
Çok Amaçlı Tem. 28 TL 16,92 TL
Yüzey Temizleyici 15 TL 23,07 TL
Çamaşır Deterjanı 32 TL 34,61 TL
TOPLAM 392 TL 305 TL

EK HEDİYELER (Net 50 TL’lik Birinci Ay Hoş Geldin Kampanyası Hediyesi)

Ürün Satış Fiyatı
Zen Maskara 23 TL
El Kremi 13 TL
Gül Kalıp Sabun 14 TL

Bu Tabloya Göre Ne Kazandım?

Öncelikle süpermarkette 392 TL harcamama karşılık Farmasi’de 305 TL‘lik ürün alarak 87 TL market giderimi kısarak tasarruf sağlamış oldum. Ayrıca 50 TL’lik hediye de kazanarak bu kazancımı 137 TL‘ye çıkarttım. Bundan çok daha önemli bir konu daha var ki o da sağlıkBilinçli tüketim başladıktan sonra sevimli görünen ama bir çok büyük hastalığa sebep olan ürünleri hayatımızdan çıkarttıkFarmasi; ürün formüllerini tamamen sağlıklı yaşam üstüne kurmuş ve çizgisini hiç kaybetmemiş bir firmaydı. Bilinçlenmenin ardından Farmasi ürünleri hızla ilgi görmeye başladı ve Farmasi hak ettiği değeri gördü. Parasal tasarruftan da önemlisi sağlıklı kalabilmektir. Bu yüzden bile ben sadece Farmasi diyorum.

Farmasi’den Nasıl Alışveriş Yapabilirsiniz?

Farmasi’den alışveriş yapabilmek için öncelikle Farmasi’ye üye olmanız gerekmektedir. Farmasi’ye üyelik tamamen ücretsizdir ve sonradan da bir ek ücret çıkmaz. Üye olduktan sonra yapmanız gereken hiçbir sorumluluk yoktur. Yani ister ürünleri indirimli alın, fırsatlardan faydalanın; ister katalog fiyatına çevrenizdekilere ürün satışı yaparak kazanç elde edin. Alışveriş yapmak çok kolay ve basittir. Vereceğiniz siparişler 3 iş günü içerisinde kapınıza kadar 3 farklı kargo şirketi ile gönderilecektir. Kredi kartınızı kullanarak veya kapıda nakit ödeyerek ürünlerinizi alabilirsiniz. Ayrıca bir çok kampanyadan da faydalanarak kazançlarınızı artırabilirsiniz. Mesela bu örneğime ek olarak 150 TL satış fiyatlı başlangıç setini alarak +75 TL, 80 TL satış fiyatlı 8’li Nar Paketini alarak +40 TL, toplamda 115 TL daha ek kazanç elde edebilirsiniz. Farmasi’ye üye olmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.